Adempraktijk Zutphen  MedimedA   
 

Meditatiedagen

 


Leren mediteren dag

Meditatie zweverig? Niets is minder waar. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat meditatie stress vermindert, helpt te ontspannen en piekergedachten los te laten. Het vergroot je concentratie, helpt je beter te slapen, dichter bij je gevoel te komen en meer innerlijke rust te ervaren. En het leuke is, mediteren kan altijd en overal. Achter je bureau, ’s avonds in bed, waar het maar uitkomt. En het hoeft ook niet heel lang. Even drie minuten mediteren is al heel effectief. Wil je leren hoe je dat doet in een een kleine groep en op een luchtige en relaxte manier? Dan ben je bij mij aan het goede adres.   

Tijdens deze cursus krijg je als beginner alles uitgelegd over meditatie. We kijken naar een goede zithouding en je kunt vragen stellen. Tijdens deze dag zullen we meerdere keren korte periodes mediteren en brengen we een tijd door in stilte, waarbij je een individuele stadswandeling kan maken. Deze dag is bedoeld als een eerste kennismaking met meditatie en stilte.

Wat kun je verwachten: De dag begint om 9.30 uur en duurt tot 16.00 uur. Koffie, thee, lunch en tussendoortjes zijn inbegrepen.

Kosten: 65 euro.

Meedoen? In de agenda op deze site staat alle informatie. Opgeven kan via het contactformulier, een bericht via de mail of Facebook.


Nu Even Niets dag 

Je hebt het meestal niet door, maar vaak ben je de hele dag door bezig met anderen. Hoe zou het met de buurvrouw gaan, zal ik nog even langsgaan? Waarom ruimen de kinderen nooit hun zooi op? Zou mijn werkgever begrijpen dat ik een dag minder wil werken? Ongemerkt slokt het bergen energie op. Tijdens een Nu Even Niets dag mag je dat allemaal los laten en hoef je je alleen om jezelf te bekommeren. Ik zorg vandaag voor jou.  

Deze dag breng je door in een kleine groep waarin je alleen met jezelf bezig hoeft te zijn. Je hoeft je niet bezig te houden met social talk of ongeschreven regels. Voel waar je zin in hebt en doe dat vooral. Alles is goed. Deze dag is namelijk voor  jou. Om tot rust te komen, weer bij jezelf te komen of om extra energie op te doen: het is maar net wat je nodig hebt. Tijdens deze Nu Even Niets dag bied ik leuke workshops aan, begeleide meditaties en stilteperioden. Ervaring is niet nodig. 

Wat kun je verwachten: De dag begint om 9.30 uur en duurt tot 16.00 uur. Koffie, thee, lunch, tussendoortjes, workshops, meditaties en materiaal zijn inbegrepen.

Kosten: 65 euro

Meedoen? In de agenda op deze site staat alle informatie. Opgeven kan via het contactformulier, een bericht via Facebook of per mail.


Locatie en Route

De Leren Mediteren dag, Nu Even Niets dag en de Relax ochtend worden op verschillende locaties gegeven. Afhankelijk van het weer en het aantal deelnemers.
Vervoer hoeft geen probleem te zijn, er is altijd een auto beschikbaar om je te halen / brengen.


 
Kaart