Adempraktijk Zutphen  MedimedA   
 

Op adem komen

We vinden het gelukkig allemaal normaal om wekelijks naar Yoga, Pilates, Bootcamp of de sportschool te gaan. Allemaal zeer goed voor ons lichaam en het zorgt voor de nodige ontspanning en vetverbranding.  Daar komt nu een nieuwe optie bij: Op adem komen.

Ademen is leven. Bewuster ademen helpt je om bewuster te leven. Veel mensen stoeien met hun eigen adempatroon, de ademhaling zorg voor onrust, duizeligheid of een gevoel van stress. Door jouw eigen adempatroon ontdekken en ermee te leren spelen, krijg je op een natuurlijke manier grip op jezelf en je gezondheid. 

De methoden die ik gebruik als basis voor deze training zijn de Methode Beter Ademen, Buteyko, Wim Hof, Coblenzer, Accentmethode en Jacobsen, gecombineerd met mijn eigen oefeningen.
Tijdens deze training leg ik uit hoe de ademhaling in elkaar steekt en ga je ontdekken hoe jouw adempatroon is. Daarbij gaan we oefenen met verschillende soorten ademhalingen, zodat je deze kan inzetten in het dagelijks leven. Er zal veel individuele aandacht zijn en tegelijkertijd helpt het om in een groep te oefenen, zodat je van elkaar kunt leren. We gaan 2 uur lang de adem verdiepen, verlengen en verversen, het gaat je helpen om dieper te slapen, overdag makkelijker te ontspannen en minder stress te ervaren in het dagelijks leven.

De training is toegankelijk voor iedereen: mensen met Astma, COPD en Covid restverschijnselen, beginnende en gevorderde ademontdekkers, sporters, mediterende mensen en ontspanningzoekers . De oefeningen zijn laagdrempelig en kunnen individueel aangepast worden tijdens de training. 

De kosten zijn 225 euro incl BTW, hiervoor krijg je 10u training incl. drinken en versnapering, toegang tot unieke instructiefilmpjes, een syllabus waar de oefeningen in staan, persoonlijke begeleiding via what's app of beeldbellen gedurende 5 weken.
Er start een groep met minimaal 3 en maximaal 6 deelnemers. De training wordt gegeven op zaterdag of zondagochtend in Zutphen, het is mogelijk om je voorkeur aan te geven. Voor meer informatie en inschrijven, kan je contact opnemen via het contactformulier

Speciaal voor klanten van Inge LeefstijlCoach bied ik deze training ook aan in de Kruisberg in Doetinchem. 
Woon je in Doetinchem eo, maar ben je geen klant bij Inge... dan ben je ook van harte welkom!


 
Kaart